La orizont, ultimul meci din 2017. ”Ne dorim să încheiem anul cu capul sus”

/media/stiri/0/4/16/big/IMG_9300.jpg

După antrenamentul desfășurat în această dimineață, roș-albii au urcat în autocar cu destinația Sibiu, prima bornă în drumul spre București, acolo unde, sâmbătă, intră pentru ultima dată pe teren în 2017, la meciul cu Metaloglobus.

Gândurile lui Cristi Todea și ale băieților săi se îndreaptă acum spre cei care au fost lângă echipă mai ales în momentele delicate traversate de când a început stagiunea. ”Ne dorim să terminăm cu capul sus, să ne facem fericite familiile și pe cei care ne sunt alături. Vreau să le dedic suporterilor victoria cu Chindia, știam atașamentul lor față de echipă, dar merită mai mult decât le-am oferit în acest an competițional. Punctele cu Chindia vor fi cu adevărat folositoare cu un meci bun la București. Băieții vor fi conectați, cine va fi pe teren va fi doar cu gândul la a obține ce ne-am propus în aceste ultime etape”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei.

Mâine dimineață, arădenii au programat un antrenament în Sibiu, apoi pleacă spre București, iar noaptea de dinaintea întâlnirii cu Metaloglobus o petrec la hotelul Mirage, din Snagov. Confruntarea cu trupa lui Bogdan Vintilă se joacă sâmbătă dimineață, de la 11:00.

Galerie foto

Ultimele stiri

12:30, 27-10-2019,    Meciul urmator

VS

27-10-2019 12:30

Stadion: ”Mircea Chivu”

Parteneri