Laszlo Balint: ”Atac pozițional consistent, lucrăm la echilibrul defensiv”

/media/stiri/0/4/725/big/PIC_9573.jpg

Laszlo Balint și colaboratorii săi au suplinit meciul oficial printr-un amical cu divizionara D arădeană Păulișana Păuliș. Roș-albii au avut apetit ofensiv ridicat și s-au impus cu 5-1. Cipri Rus a marcat de patru ori, iar puștiul Alex Oroian, pe lângă un assist decisiv, a punctat și el.

”Ne-am adaptat situației și îi mulțumesc lui Dinu Maghici și celor de la Păuliș că au acceptat să își amâne meciul și să ne ajute cu acest amical. Suntem OK din punct de vedere al progresului pe care îl facem în ceea ce privește principiile lucrate. Din păcate, și acum am suferit puțin la mentalitate, e deranjant când primești gol de la o echipă care, practic, nici nu ajunge la careu. Am făcut vreo două-trei erori prin care le-am permis adversarilor să devină periculoși. În schimb, mă bucură foarte mult că s-a văzut un atac pozițional consistent. Mai avem încă de lucru la acest echilibru defensiv pe care îl vrem din ce în ce mai sigur. A fost o săptămâna grea, chiar dacă nu am avut meci oficial. Antrenamentele au avut intensitate mare și e îmbucurător că băieții au reacționat bine la joc”|, a analizat Gyuszi Balint.

Antrenorul principal al utiștilor a oferit și actualizări despre situațiile lui Stancu și Bustea, ieșiți temporar din circuit din motive medicale: ”Amândoi au început alergările ușoare. O săptămână se pregătesc separat de echipă, să recupereze din pregătirea fizică pierdută în această perioadă, sperăm să să fie măcar pe bancă la meciul cu Turris”.

Utiștii privesc de pe margine și etapa viitoare, când ar fi trebuit să primească vizita Concordiei Chiajna. În schimb, vineri, 11 octombrie, arădenii se deplasează la Bekescsaba, pentru un amical cu Elöre (NB II). Întâlnirea se dispută de la ora locală 14:00 (15:00 ora României).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri