Laszlo Balint, după egalul de la Pitești: ”Până la urmă, un punct câștigat în deplasare”

/media/stiri/0/4/768/big/balint.jpg

Chiar și fără goluri, meciul de la Pitești a fost plin de ritm i-a solicitat din plin pe băieții noștri, care au luptat enorm pentru punctul cucerit.

”Știam că întâlnim o echipă extrem de bine organizată, chiar îl felicit pe Ionuț Badea, Argeșul arată bine. Am condus ostilitățile, dar n-am reușit să marcăm. Ne-am creat câteva situații foarte clare, deși era limpede că FC Argeș nu e o echipă care să îți ofere prea multe oportunități. N-am înscris, au avut și gazdele o șansă bună pe fondul acelei greșeli personale, apoi am presat, însă n-am reușit să înscriem. Până la urmă, e un punct câștigat în deplasare, ne concentrăm deja pe meciul de miercuri, unul la fel de dificil, împotriva Gloriei Buzău. Pe teren propriu și cu sprijinul suporterilor, sperăm să luăm toate cele trei puncte”, a spus Laszlo Balint.

Roș-albii l-au pierdut înainte de pauză pe Alin Șeroni, accidentat. ”Din păcate, mai ales că pe prospețimea lui Șeroni mă bazam, rămâne să vedem exact ce are, după investigații. Am încercat un sistem de rotație între fundașii centrali în această periodă infernală. Băieții au înțeles că programul e dificil, e de apreciat cum se implică. Sunt puncte adunate, mergem cu curaj și încredere înainte și încercăm să scoatem maxim din fiecare meci, e scopul nostru principal”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri