Laszlo Balint, după meciul de la Metaloglobus: ”Ținem capul sus, să facem față tuturor problemelor”

/media/stiri/0/4/775/big/PIC_0437.jpg

Echipa noastră ia un punct din confruntarea de la Metaloglobus, după un meci în care a deschis scorul prin David Miculescu, apoi s-a văzut egalată înainte de pauză, când reluarea din corner a lui Herea a fost deviată nefericit din fața porții de Andrei Rus. UTA rămâne pe primul loc, deși regretă câteva ocazii mari irosite în jocul de astăzi

”Am venit să câștigăm pe un teren dificil la propriu și la figurat. Știam că Metaloglobus e redutabilă pe teren propriu, de aceea e deranjant că ne-am creat câteva ocazii mari și nu am reușit să fructificăm măcar jumătate din ele. E bine că am ajuns acolo, la finalizare, dar trebuie să  analizăm aspectele care nu ne mulțumesc. Le-am făcut gazdelor câteva cadouri, e destul de greu de acceptat pentru noi. Din nou, pentru a treia oară, dacă nu reușesc adversarii să ne dea gol, o facem noi.  Sunt lucruri care nu ne mulțumesc, dar ținem capul sus, trebuie să vedem cum facem față tuturor problemelor. Au căzut încă doi jucători, nici nu știu ce formulă putem alinia miercuri, cu Rapid, într-un meci foarte important. Rapid e favorită, are o zi în plus de pregătire, în timp ce noi venim după două meciuri consecutive pe suprafață sintetică. Evoluează în fața propriilor suporteri, dar nu suntem victimă sigură, mergem să scoatem maxim din acel joc”, a transmis Laszlo Balint.

La două zile scurse de la jumătatea lunii noiembrie, UTA are cinci meciuri disputate. Programul intens continuă miercuri, când UTA joacă pe terenul Rapidului, iar duminică primește vizita Farului. Marți, 26 noiembrie, la Arad e programată restanța cu Chiajna, iar pe 30 noiembrie se dispută Dunărea Călărași – UTA. ”Deocamdată putem spune că facem față cu brio ritmului, am făcut destul de multe puncte. Însă Melinte și Moise au acuzat azi probleme medicale, iar Tomozei a trebuit să iasă în ultimele minute. Să vedem pe cine putem conta miercuri, nici pe bancă Șeroni nu e apt sută la sută. Asta e, ne numărăm pe degete, sunt cauze obiective, dar nu reprezintă o scuză, trebuie să găsim soluții să ne prezentăm optim la fiecare joc”, a conchis Balint.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri