Laszlo Balint, după meciul de la Turris: ”Punct câștigat pe terenul liderului”

/media/stiri/0/4/742/big/PIC_8904.jpg

UTA se întoarce cu un punct din fieful celor de la Turris, după un meci în care a condus și a fost egalată după ce a rămas în inferioritate numerică. Cipri Rus a semnat golul arădean, în vreme ce Andrei, celălalt Rus din team-ul roș-alb, a plecat mai devreme la vestiare.

”Eliminarea a fost un moment psihologic important. Până atunci am arătat destul de bine, am fost organizați și am atacat, deși au fost momente când am suferit în ceea ce privește concentrarea la finalizare. După eliminare a trebuit sa schimb, să fac unele improvizatii, iar golul primit a venit pe chestii antrenate - centrare la prima bară, aspect ce nu are cum să nu mă nemultumească. Luăm partea pozitivă, e un punct castigat pe terenul liderului”, a analizat Laszlo Balint.

Atenția UTA-ei e îndreptată, de-acum, spre meciul de duminică. ”Ne dorim să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură. Toată lumea știe ce înseamnă un meci UTA – Poli, e un meci special. Jucăm în fața propriului public, ne dorim să ne revenim cât mai rapid după meciul din această seară și să câștigăm pentru a ne mulțumi suporterii”, a transmis antrenorul principal al arădenilor.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri