Laszlo Balint, după primul meci de verificare

/media/stiri/0/4/610/big/IMG_0845.jpg

Primul joc amical al verii a venit cu o destindere a UTA-ei, care s-a impus cu 11-1 în fața tinerei echipe a Ineului.

”Un antrenament reușit, mă bucur că am încheiat bine prima săptămână de pregătire. Totuși, sunt nemulțumit că am luat gol, nu mi-aș fi dorit acest lucru. Sunt și părți pozitive, dar și aspecte pe care trebuie să le reglăm. E încă începutul ciclului de pregătire, au venit și mulți jucători noi în această vară, sper Cipri Rus să fie OK după acea accidentare, aspect pe care mi-aș fi dorit să-l evităm. Jucătorii au arătat plăcere, poftă de joc, iar ce am discutat a fost respectat de băieți. Se formează ușor-ușor și grupul, sper să arătăm din ce în ce mai bine”, a sintetizat antrenorul Laszlo Balint.

Alături de jucătorii sosiți în această vară la Arad, două nume noi au apărut azi în trupa roș-albă, atacantul Bogdan Botea (generația 2001) și fundașul stânga Deta, junior utist care a jucat sezonul trecut la Cermei. ”Botea are calitate, vom lua o decizie în viitorul apropiat în ceea ce-l privește, iar Deta e o soluție pentru banda stânga”, a explicat Gyuszi Balint.

De luni, UTA începe o perioadă de semicantonament, cu două antrenamente pe zi. Sâmbăta viitoare e timpul pentru al doilea test estival, în compania Progresului Pecica, proaspăt promovată în Liga a III-a.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri