Laszlo Balint, după victoria de la Ploiești: ”Trecem peste momentele grele, asta ne creează spiritul de care avem nevoie”

/media/stiri/0/4/640/big/IMG_1516.jpg

Start perfect de sezon pentru echipa noastră, aflată la a doua victorie cu 3-0 din tot atâtea meciuri disputate! Cipri Rus, Vali Buhăcianu și Diego Lorenzi au semnat golurile succesului de pe stadionul ce poartă numele lui Ilie Oană.

”Sunt trei puncte importante, într-o deplasare extrem de dificilă. Poate scorul e puțin nemeritat, pentru că am avut momente în care am suferit, iar Petrolul a pus presiune mare pe careul nostru. Din fericire, Iacob își confirmă valoarea, e unul dintre cei mai buni portari din țară, o spun cu toată responsabilitatea. Dă siguranță defensivă și de aici plecăm. Îi felicit pe toți băieții pentru efort, au respectat sarcinile tactice și am reușit să ne reglăm momentele nedorite după discuțiile avute la pauză”, a punctat Laszlo Balint.

”E a doua etapă în care nu primim gol, e meritul întregii echipe și al lui Iacob. Împreună trecem peste momentele grele și asta ne creează spiritul de care avem nevoie în vestiar. Pe măsură ce trecea timpul, am încercat să speculăm spațiile create de Petrolul. Mă bucur că am reușit să ne desprindem, altfel am fi avut emoții în final, golurile ne-au adus descătușare. Acum ne preocupă să ne revenim cât mai repede, ne așteaptă un joc complicat acasă, când sper să confirmăm forma bună. Le mulțumim suporterilor care au fost și azi alături de noi, sper ca sâmbătă să jucăm cu stadionul plin!, a adăugat antrenorul principal al roș-albilor.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri