Laszlo Balint: ”E nevoie de un om care să înțeleagă importanța brandului UTA pentru Arad”

/media/stiri/0/5/19/big/20200924123358_IMG_4518_1.jpg

În conferința de presă de ieri, antrenorul Laszlo Balint s-a referit la implicarea lui Alexandru Meszar în administrația Aradului.

”Nici clubul UTA, nici antrenorul Balint nu fac politică, dar eu cred că UTA are nevoie de un om în cadrul Primăriei. Este nevoie de un om care să înțeleagă importanța brandului UTA pentru Arad și aici putem să ne raportăm la aspectul financiar, dar continuăm cu aspectul de infrastructură. Avem acest stadion foarte frumos, dar mai sunt destul de multe probleme și provocări în ceea ce privește infrastructura sportivă și nu numai pentru UTA. Trebuie s-o spunem că sportul arădean trebuie dezvoltat și e un subiect destul de delicat în ultima perioadă. Eu cred că toată lumea care iubește sportul în Arad, suporterii utiști, ar vrea o deschidere din partea Primăriei către sport, către fotbal, către UTA. Nu că n-ar fi fost, deci nu trebuie să punem acest aspect sub semnul îndoielii, dar – bineînțeles – problemele noastre trebuie înțelese cumva cu o deschidere mai mare. Eu vă spun din interiorul fenomenului, căci știam chiar înainte de a prelua funcția de antrenor, că Aradul fotbalistic se raportează la UTA și așa a fost de foarte mulți ani încoace, indiferent de eșalonul în care a evoluat această echipă. Iar acum, mai ales că suntem în elită, noi trebuie să facem tot posibilul ca UTA să devină respectată la acest nivel.  Nu putem să ne zbatem în mediocritate, chiar dacă vorbim despre mediocritatea de la prima ligă și atunci este nevoie de aportul tuturor și mai ales de aportul autorităților locale, care, din punctul meu de vedere, ar trebui să aibă grijă de principalul brand sportiv al Aradului”, a punctat antrenorul principal al UTA-ei.

”Am ajuns să-l cunosc destul de bine pe domnul Meszar și știu cât de atent este la detalii. Eu sunt convins că Aradul ca și oraș, cetățenii Aradului ar avea foarte mult de câștigat în momentul în care dânsul ar fi implicat într un mod oficial în activitatea Primăriei. Am deja destul de mult timp de când colaborez cu Alexandru Meszar și nu numai pe partea sportivă, ci și pe partea administrativă, organizatorică și este un om extrem de aplecat asupra detaliilor, un om foarte implicat. Iar atunci va fi un câștig în cazul în care Aradul îl va coopta în cadrul administrației locale”, a adăugat Laszlo Balint.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri