Laurențiu Roșu: ”Înfrângerea e dureroasă, dar luptăm până la capăt pentru promovare”

/media/stiri/0/3/739/big/IMG_0890.jpg

Înfrângerea de ieri a lămurit lucrurile în privința promovării: pentru al doilea an consecutiv, UTA are baraj. Antrenorul Laurențiu Roșu a vorbit despre cauzele eșecului și e în așteptarea adversarului pe care echipa arădeană îl va întâlni în încercarea de a ajunge pe prima scenă.

”Niciun moment nu i-am luat de sus pe cei de la Balotești. Le-am spus jucătorilor că e foarte important să fim concentrați, pentru că știam că toate echipele care joacă împotriva noastră se dăruiesc la maxim. Nu s-a întâmplat asta, a apărut și o relaxare. E clar că atunci când pierzi îți reproșezi unele lucruri. Am făcut o primă repriză slabă, nu am putut construi, nu ne-am creat ocazii. O greșeală a condus la penalty-ul din care am primit primul gol, am riscat în repriza a doua și am rămas descoperiți. Nu am cedat, am reușit un gol, am mai avut ocazii, dar nu am obținut ce ne-am propus. Mergem mai departe, ne gândim la ce avem de făcut mai departe. Probabil vor juca juniori contra Târgoviștei, pentru că nu ne rămâne altceva de făcut decât să pregătim barajul. Să vedem cu cine vom juca. E clar că ne-am fi dorit să promovăm direct, dar mai avem o șansă. Sper ca suporterii să fie alături de noi în continuare, să ne susțină și să ne revenim, pentru că înfrângerea e dureroasă și să putem ataca meciurile de baraj”, a spus tehnicianul roș-albilor.

”Când am venit, eram pe locul 9. Am obținut locul 3 cu șanse de promovare. Că mi-aș fi dorit să promovez direct, e clar. Promovam, obiectivul era îndeplinit, era totul OK. Luptăm în continuare. Pentru mine nu e un eșec că terminăm pe locul 3. S-au pierdut puncte și în tur și în retur pentru că e fotbal. Întâlnești echipe care, chiar dacă nu joacă nimic, vin extrem de motivate, te mai prind pe o stare de relaxare și pierzi. Ne gândim cu cine putem juca la baraj, facem tot posibilul să promovăm. Despre Pandurii, Chiajna și ACS Poli (n.n. dintre ele se va alege adversara UTA-ei), sunt plusuri și minusuri la toate echipele, nu pot să spun că aș prefera un anume adversar. Ne luptăm cu cine va fi să fie și vom încerca să promovăm. Asta mi-am propus de când am venit”, a încheiat Roșu.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri