Laurențiu Roșu: ”Suporterii mi-au transmis din prima zi ce înseamnă acest meci pentru ei”

/media/stiri/0/3/438/big/rosu.jpg

Antrenorul UTA-ei prefațează disputa cu Timișoara anunțând că echipa va juca și cu gândul la suporteri. Meciul de duminică va fi al cincilea pentru Laurențiu Roșu pe banca tehnică a UTA-ei.

”Din prima zi în care am venit aici, suporterii mi-au transmis ce înseamnă acest meci pentru ei. Pe lângă faptul că vrem cele trei puncte, vrem să obținem victoria în primul rând pentru ei. E foarte important să-ți faci fericiți suporterii într-un derby”, e mesajul tehnicianului.

Pe aceeași linie a fost Codru Grădinariu, care a remarcat și factorul local: ”Am  avut în primul unsprezece din ultimul joc oficial doar trei fotbaliști care n-au fost crescuți de UTA sau care nu sunt născuți în Arad”. Aspectul poate contribui decisiv la creșterea intensității confruntării de duminică. ”De luni le-am transmis și eu jucătorilor ideile mele, sunt convins că majoritatea dintre ei știu ce înseamnă acest derby, vor da totul pe teren și vom încerca să câștigăm. Vom vedea cum va fi terenul, s-au anunțat ploi, dar asta nu înseamnă că nu facem tot posibilul să câștigăm acest meci”, a punctat și Roșu.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri