Liga Elitelor: Au spart gheața!

/media/stiri/0/4/400/big/IMG_7302.jpg

U19 / UTA - Ardealul Cluj 0-3 (0-0)

Astăzi, pe arena din Sânnicolau Mic, juniorii mari ai UTA-ei au dat piept cu cei de la Ardealul Cluj. În ciuda numeroaselor absențe (Obrad - suspendat, Onuțan și Petcuț - accidentați), meciul a fost unul echilibrat. Ocazii de a marca au fost de ambele părți, Nagy și Teodorovici trecând în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului.

Repriza a doua părea să urmeze același curs, însă bara clujenilor din minutul 65 parcă a prevestit deznodământul final. Pe fondul unui joc dur al adversarilor, tolerat de centralul partidei, a căzut și golul, în minutul 71. Juniorii antrenați de Bogoșel, Petcuț și Țamboi au ieșit și mai mult la joc, încercând să restabilească egalitatea. Expusă contraatacurilor, UTA a fost taxată în minutele 87 și 90, scor final 0-3.

UTA U19: Creța - Haraseniuc, Sabău, Dardai, Pașcu, Gruiescu, Popa, Moraru, Teodorovici, Miculescu, Nagy.
Au mai jucat: Răzban și Lazăr.
Rezervă: Măcean.

„Am avut astăzi un meci difil, contra unei echipe bune. Am avut o primă repriză reușită, însă am ratat mult. Din păcate, în partea a doua am cedat pe final, fiind depășiți pe câteva contraatacuri. Felicităm echipa adversă, dar scorul nu reflectă situația din teren“, a spus la finalul partidei Costel Bogoșel.

-----

U17 / UTA - Ardealul Cluj 2-1 (1-1)

Trupa antrenată de Mircea Aslău a reușit astăzi prima victorie din această ediție a Ligii Elitelor U17. Adversari au fost juniorii de la Ardealul Cluj. Utiștii au început foarte bine meciul și au controlat partida. Contrar cursului jocului, în minutul 35, atacantul oaspeților prinde o „folha seca“ din afara careului care îl lasă spectator pe Iucie. Replica utistă vine de la Jula, care după o pivotare în careul advers trimite mingea la colțul scurt.

În partea a doua a meciului jocul s-a echilibrat, cu un plus pentru UTA care a ratat câteva ocazii de a înscrie. Cu cinci minute înainte de final, Rotea scapă singur în urma unui contraatac, intră în careu de unde înscrie pe lângă portarul clujean.

UTA U17: Iucie - Pătlăgică, Căciulă, Turc, Palea, Merca, Maier, C. Moldovan, Cleuță, Rotea, Jula.
Au mai jucat: Gădărici, T. Moldovan, Irimia
Rezerve: Manea, Miclea, Pană, Brândușoiu.
Au marcat: Jula (45), Rotea (85).

„Este o victorie importantă pentru moralul băieților, mai ales că în ultima perioadă am avut parte doar de dușuri reci. Mă bucur că am reușit să revenim după ce am fost conduși cu 1-0. Copiii sper să prindă încredere și să facem cât mai multe meciuri bune în această competiție“, a declarat la finalul partidei Mircea Aslău.

-----

U15 / CNS Cetate - UTA 0-6 (0-5)

Ieri, copiii antrenați de Dinu Donca au reușit o victorie în deplasare contra celor de la CNS Cetate Deva. UTA a început foarte bine partida, după doar opt minute fiind deja 2-0. Presiunea pusă pe adversari a făcut ca până la pauză arădenii să mai înscrie de trei ori. După reluarea partidei meciul s-a mai echilibrat, dar cu toate astea UTA a mai înscris odată, scorul final fiind 0-6.

Sâmbăta viitoare, de la ora 10, pe terenul Șega, UTA U15 dă piept cu ASU Poli, contracandidata la calificarea în fazele superioare.

UTA U15: Tirian - Boiț, Pele, Vale, Cohuț, Popescu, Serengău, Vulturar, Sarkozi, Ekmekci, Mihai
Au mai jucat: Brândă, Urdaș, Buzgău, Ursu, Martin, Deznan, Ciubăncan.
Au marcat: Ekmekci (2), Sarkozi, Vulturar, Serengău (2).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri