Liga Elitelor U16, etapa 10: LPS Bihorul - UTA 0-7 (0-3)

/media/stiri/0/4/694/big/PIC_7275.jpg

Copiii antrenați de Donca, Bogoșel și Țamboi au avut un meci ușor astăzi, la Oradea, contra LPS Bihorul. Tinerii utiști au dominat tot meciul și au reușit să își adjudece cele trei puncte. În prima repriză, primul marcator a fost Babiciu, urmat de Lingurar cu două reușite. În partea a doua același Lingurar a făcut hattrick-ul. Au închis tabela Codrea, Ungureanu și Pele.

„Am întâlnit o echipă care în primele 20 de minute a fost destul de arțăgoasă. Au încercat să joace fotbal, nu s-au baricadat în apărare. Fiind mult mai bine pregătiți fizic am reușit să ne impunem jocul și să câștigăm fără probleme. Scorul este mai puțin important, ceea ce contează este că reîncepem să jucăm bine, după o mică scădere de formă“, a sintetizat antrenorul Costel Bogoșel.

Miercuri, 18 septembrie, se va disputa restanța din etapa a 2-a dintre UTA și Viitorul Arad. „Va fi un meci de ambiție. Având doar victorii până acum ar fi păcat să ne culcăm pe o ureche. Scopul nostru este să ne calificăm la turneul final, iar la sfârșitul campionatului să fim printre primele patru echipe din țară“, a subliniat Costel Bogoșel.

UTA: Blaga - Varga, Opriș, Pele, Codrea, Șe rengău, Hunor, Cristea, Mare, Babiciu, Lingurar.
Au mai jucat: Brândă, Mihai, Ungureanu, Ciubăncan, Popescu.
Au marcat: Babiciu, Lingurar (3), Codrea, Ungureanu și Pele.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri