Liga Elitelor U16, etapa 14: UTA - U Cluj 3-1 (2-0)

/media/stiri/0/4/734/big/PIC_9857.jpg

UTA își continuă parcursul perfect în cadrul Seriei III a Ligii Elitelor U16. Ultima victimă a fost ocupanta locului trei, U Cluj. Meciul s-a disputat astăzi, de la ora 10, pe terenul din Sânicolaul Mic.

Clujenii au venit la Arad motivați să răzbune acel 1-2 din tur, iar acest lucru s-a văzut din primele minute, când au încercat să pună stăpânire pe joc. Planurile le-au fost date peste cap în minutul 8 de către Vulturar, care primește o pasă de la Ekmekci și deschide scorul cu un șut puternic în cros, din careu. În minutul 23 Ekmekci centrează, Mare urmărește mingea și este faultat în careu. Centralul arată punctul cu var și același Mare face 2-0.

În repriza a doua jocul continuă în acceași manieră, clujenii dominând steril, iar utiștii înțepând pe contre. În minutul 60 Babiciu are o incursiune pe stânga și este faultat la 25 de metri de poarta adversă. Vulturar bate lovitura liberă, iar mingea, din zid, ajunge la Ungureanu care recentrează cu capul pentru Șerengău și acesta din urmă face 3-0. Când mai erau trei minute din timpul regulamentar de joc clujenii marchează golul de onoare printr-un șut frumos din afara careului.

UTA: Blaga - Sarkozi, Opriș, Pele, Codrea, Mihai, Șerengău, Mare, Vulturar, Lingurar, Ekmekci.
Au mai jucat: Brândă, Babiciu, Nagy, Ciubăncan, Ungureanu.
Rezerve: Vale, Cristea.
Au marcat: Vulturar (8), Mare (23), Șerengău (60).

Săptămâna viitoare elevii lui Donca, Bogoșel și Țamboi se deplasează la Timișoara, unde întâlnesc ocupanta locului doi, ASU Poli.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri