Liga Elitelor U17: LPS Bihor 1-0 UTA Arad

/media/stiri/0/3/148/big/UTA_U17-48.jpg

Elevii antrenați de Francisc Tisza au pierdut partida de la Oradea, de sâmbătă, scor 1-0. Juniorii U17 ai clubului au început meciul în formula Mureșan – Savin, Rogojan, Deliman, Varga, Mager, Vasile, Toma, Țurcanu, Gruiescu, Sthal, Au mai jucat: Adam, Curta, Ciucifara și Frei.

Meciul a fost unul disputat, cu o ușoară dominare a roș-albilor, în ciuda scorului. ”După un început mai timid cu două-trei ocazii ale lor în primele cinci minute, am dominat jocul și am avut ocazii de finalizare. Printre altele am avut și două ocazii în care am scăpat singuri cu portarul și din postură de ultim apărător au faultat, dar arbitrul a decis să lase jocul să continue și nu am primit penalty. Am primit până la urmă un penalty pe care jucătorul nostru, ”Ronaldo” Varga, l-a ratat. A doua repriză s-au apărat bine și ne-au taxat pe contraatac. A fost o situație inedită, nu am mai întâlnit așa ceva, să se apere în felul în care au făcut-o. Ne-a fost greu să îi desfacem.” a declarat antrenorul arădenilor.

Miercuri UTA U17 are meci acasă cu Centrul de Excelență Timișoara, iar Francisc Tisza a fost foarte clar ”Miercuri dacă nu batem, retrogradăm!”.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri