LIGA ELITELOR / UTA U17 încheie anul cu victorie

/media/stiri/0/4/11/big/IMG_8996.jpg

A doua întâlnire în decurs de patru zile între UTA și CSS Drobeta Turnu Severin le-a revenit tot băieților lui Sandu Gaica. Miercuri, în Cupa României, roș-albii își spulberau adversarii cu 9-0. Astăzi, pe o suprafață de joc devenită dificilă după zăpada căzută dimineață, arădenii au învins iar și și-au păstrat și poarta imaculată. A fost 4-0 pentru UTA, cu goluri semnate Merian (2), Dumitru și Răzban.

Zamfir – Haloș, Salka, Spătar, Mohaci – Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian – Duma, Tăședan a fost formația de început, apoi au mai intrat Nistor, Gavrilă, Selegean, Răzban și Cornean.

”Terenul a fost greu, datorită stării vremii, a determinat un joc de luptă, nu de construcție, dar am fost mai puternici. Nu s-a pus problema învingătoarei, chit că valorile mai nivelează pe asemenea terenuri. Copiii au fost în regulă, s-au acomodat repede și au înțeles ce au avut de făcut”, a spus Gaica.

A fost ultimul meci al anului în Liga Elitelor, care se reia pe 10 martie 2018, cu UTA urmând să joace în deplasare la Star Sport Pitești. Roș-albii mai rămân în priză până pe 15 decembrie, apoi intră într-o vacanță binemeritată, după o jumătate reușită de sezon: UTA e pe loc de calificare în Liga Elitelor și joacă și în sferturile Cupei României.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 20-10-2019,    Meciul urmator

VS

20-10-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri