Liga Elitelor / UTA U17 și U19 au pierdut partidele de la Miercurea Ciuc

/media/stiri/0/4/387/big/IMG_6712.jpg

UTA U19 se întoarce fără niciun punct de la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda a câștigat cu 2-0 (1-0 la pauză). Deși au făcut un meci bun, elevii antrenați de Mihai Petcuț, Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi nu au reușit să fructifice ocaziile mari pe care le-au avut. Golurile partidei s-au marcat în minutele 42 și 72, ambele venite în urma unor lovituri libere. Din minutul 77, ambele formații au jucat în zece oameni, la arădeni fiind eliminat Obrad.

UTA: Creța – Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Pașcu (Popa), Gruiescu, Petcuț, Morar (Dardai), Teodorovici (Răzban), Obrad, Nagy.

”Să faci 1000 de kilometri și să pierzi meciul ca noi... Nu mai sunt multe de spus. A fost un meci echilibrat în care am făcut două greșeli de începători. După aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Am controlat jocul în ambele reprize, în mod special prima. Am avut multe ocazii dar mingea nu a intrat, am avut și gol anulat pe motiv de offside. Atitudinea a fost bună, chiar și jocul, nu am fost cu nimic inferiori”, a declarat Mihai Petcuț la finalul partidei.

____

În Liga Elitelor U17, roș-albii au pierdut drastic la Miercurea Ciuc, unde gazdele s-au impus cu 10-0. Mircea Aslău s-a rezumat la a spune doar cuvântul ”Rușine!” la finalul întâlnirii.

Acesta a trimis pe teren următorul unsprezece: Manea – Maier, Irimia, Palea, Pătlăgică, Merca, B. Moldovan, C. Moldovan, Jula, Gădărici, Aslău. Au mai jucat: Iucie, Măcean, Cleuța, Pană, Nădăban.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri