LIGA ELITELOR / UTA, victorie clară la Vâlcea

/media/stiri/0/4/165/big/IMG_0626.jpg

Băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur se întorc victorioși de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde au spulberat SCM-ul din localitate cu 6-0. Meciul a contat pentru etapa a X-a, care ar fi trebuit să se joace în martie, însă a fost reprogramată pentru azi de FRF, pentru că, la vremea respectivă, terenurile din țară erau impracticabile din cauza vremii.

E a doua victorie la rând a roș-albilor cu același scor categoric, după deplasarea de săptămâna trecută, de la Turnu Severin. Astăzi, golurile arădenilor le-au semnat Isac, Nistor (2), Miculescu, Tăședan și Haloș.

”Am deschis scorul în secunda 50, în minutul 13 conduceam cu 3-0, iar la pauză era 5-0. Repriza secundă am jucat mai economic”, e rezumatul lui Gaica. UTA a jucat azi în formula Zamfir - Haloș, Salka, Vidican, Mohaci - Isac, Hrezdac - Dumitru, Merian, Nistor – Miculescu, plus Tăședan, Duma, Gavrilă, Pascu, Cocriș, aceștia din urmă intrați pe parcurs.

Ultima etapă a Seriei de Vest din Liga Elitelor Under 17 e programată sâmbătă, 5 mai, de la ora 14:00. UTA primește vizita celor de la FC Star Sport Pitești.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 17-11-2019,    Meciul urmator

VS

17-11-2019 14:00

Stadion: ”Metaloglobus”

Parteneri