Liga Elitelor / Zi aproape perfectă pentru utiști

/media/stiri/0/4/419/big/IMG_7499.jpg

CFR Simeria - UTA U15 1-3

Primul meci al zilei i-a găsit pe copiii de la UTA U15 dând piept, în deplasare, cu CFR Simeria. A fost un joc care nu a pus probleme formației arădene, chiar dacă antrenorul Donca i-a folosit titulari pe cei cu mai puține minute în acest campionat. UTA a deschis scorul dintr-o lovitură liberă, în urma unui autogol al gazdelor. Au urmat Babiciu și Serengău, 0-3 fiind scorul la finalul primei reprize. După pauză, la UTA au intrat pe teren toți jucătorii care au făcut deplasarea în județul Hunedoara. Scorul final va fi 1-3, utiștii marcând în proprie poartă, în urma unei lovituri libere.

UTA U15: Brândă - Boiț, Urdaș, Babiciu, Sarkozi,  Buzgău, Serengău, Ursu, Mare, Deznan, Ciubăncan.
Au mai jucat: Tirian, Popescu, Tod, Ristin, Martin, C. Mihai, Cohuț.
Au marcat: Babiciu, Serengău.

UTA U15 încheie anul pe locul doi în seria a 12-a, la trei puncte distanță de ASU Poli.

UTA U19 - CSS Slatina 2-1

Juniorii mari au întâlnit de la ora 12, pe tereul din Sânnicolau Mic, ocupanta locului cinci în Seria de Vest a Ligii Elitelor U19, CSS Slatina. Începutul partidei o găsește pe UTA mai motivată, elevii antrenați de Bogoșel, Petcuț și Țamboi ratând câteva ocazii bune de a marca. În minutul 27 Obrad este faultat în careu, iar centralul dictează lovitură de pedeapsă. Sabău execută puternic, dar peste. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize o incursiune a lui Gruiescu pe stânga se soldează cu o lovitură liberă. Bate Obrad din 20 de metri, iar mingea poposește în poartă. Pauza o găsește pe UTA în avantaj, 1-0.

La 10 minute de la reluare Morar preia o minge pe piept, iar șutul frumos din afara careului se oprește la rădăcina barei, 2-0. În minutul 60 Teodorovici, improvizat fundaș stânga, faultează imprudent în careu și oaspeții marchează. A urmat o jumătate de oră de luptă încrâncenată, dar utiștii au reușit să-și păstreze avantajul.

La finalul turului Seriei de Vest din cadrul Ligii Elitelor U19 UTA se situează pe locul 7.

UTA U19: Creța - Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Moraru, Gruiescu, Popa, Dardai, Teodorovici, Nagy, Obrad.
Rezerve: Debre, Petcuț, Lazăr.
Au marcat: Obrad (42), Morar (55).

UTA U17 - Știința Craiova 1-2

În ultimul meci al zilei, UTA U17 a fost gazdă pentru juniorii de la Știința Craiova. Meciul a început echilibrat și până în minutul 25 oaspeții au avut o singură ocazie, un șut deviat în bară. În minutul 44, la un șut greu respins de Manea fundașii arădeni nu urmăresc mingea și un adversar înscrie din cinci metri.

După pauză, elevii lui Mircea Aslău ies mult mai motivați de la vestiare, iar în minutul 49 Cristi Moldovan egalează cu șut din afara careului. Când mai erau 10 minute până la fluierul final oltenii primesc ușor o lovitură liberă pe partea stângă. Mingea centrată traversează tot careul, un adversar lovește mingea cu capul în bară, iar pe reluare un jucător al Craiovei trimite mingea în poartă.

Cu toată dăruirea arădenilor scorul nu a mai putut fi întors, iar finalul de tur o găsește pe UTA U15 pe penultimul loc.

UTA U17: Manea - Pătlăgică, Găină, Turc, Miclea, Merca, Maier, Jula, Rotea, C. Moldovan, Aslău.
Au mai jucat: Gădărici, Irimia, Onișor, B. Moldovan.
A marcat: Cristi Moldovan.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri