Mâine, Academica Clinceni – UTA. ”Să venim cu un rezultat bun!”

/media/stiri/0/4/507/big/cover.jpg

Delegația roș-albă a părăsit astăzi Aradul și petrece noaptea la hotelul Mirage, din Snagov. Mâine, UTA e față în față cu Academica Clinceni, ocupanta actuală a celei de-a treia trepte a podiumului ligii secunde.

”Am traversat o săptămână destul de grea, și motivațional și psihic. Venim după un eșec care nu a fost pe placul nimănui. Trebuie să ne recuperăm cât mai repede din toate punctele de vedere și să venim cu un rezultat bun la Clinceni. Am mare încredere în băieți, am avut un dialog pozitiv pentru a progresa în tot ce am rămas datori. Iar băieții vor să-l ajute și pe Mister cu un rezultat bun”, a indicat Cristi Păcurar.

Bodo Kanda era incert, după o accidentare suferită la mijlocul săptămânii, dar se speră că va fi apt pentru confruntarea de mâine. Lipsesc, accidentați, Albert Stahl, Stephane Coulibaly și Alex Manea.

Despre trupa adversă, Cristi Păcurar a remarcat: ”E echipă construită deja din campionatul trecut, ceea ce ne-am dorit și noi cu un retur înainte. Au jucători tineri de loturi naționale, alții împrumutați de la Steaua, Academica e la nivelul Petrolului, Clujului, Chindiei și Snagovului, care se bat la promovare. Faptul că transmit că nu au obiectiv ia presiunea de pe jucătorii lor. Se exprimă bine în teren, punctul lor forte e posesia, au jucători de calitate, sunt bine puși în teren, iar momentul de atac îl fac foarte bine. Grupul e punctul lor forte”.

Academica Clinceni – UTA începe la ora 13:00 și se vede pe Digi Sport 1 și Telekom 1. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri