Mâine, ACS Poli – UTA. ”Jucătorii să rămână în istoria clubului!”

/media/stiri/0/3/773/big/18620226_10156075122068942_8216205131141082639_n.jpg

UTA se întoarce pe ”Dan Păltinișanu” la trei săptămâni după ce a trăit, acolo, clipe superbe. De această dată, miza e și mai mare. Deznodământul ultimei etape din play-off-ul Ligii I a făcut ca adversara roș-albilor să fie echipa arădeanului Ionuț Popa.

Laurențiu Roșu tratează totul cu atenție: ”Poli a plecat cu -14 puncte, a jucat foarte bine și a fost pe punctul de a se salva direct. A jucat semifinală de Cupa României și finala Cupei Ligii. Dispune de jucători experimentați, cum sunt Cînu sau Croitoru, dar și tineri talentați, precum Bărbuț, Mailat ori Artean. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, e clar că e important să înscriem în deplasare. Timișoara e favorită, dar nu înseamnă că ne dăm la o parte. Vom face totul pentru promovare!”

La precedenta vizită arădeană pe ”Dan Păltinișanu”, savoarea era crescută și datorită duelului galeriilor, iar acum s-ar putea anticipa că trupa de pe malul Begăi nu s-ar putea bucura de susținerea celor de la ASU Poli. Însă tabăra arădeană privește meciul de mâine seară cu aceeași atitudine ca și pe cel susținut pe 21 mai. ”Există o motivație în plus pentru jucătorii noștri, jucăm cu o echipă din Timișoara, chiar dacă nu e susținută de majoritatea suporterilor lui Poli. Mergem pe un teren pe care am mai jucat recent, cunoaștem stadionul, sper să reușim un joc bun și un rezultat pozitiv pentru retur”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei.

”Ar fi frumos să rămână jucătorii în istoria clubului!”, a încheiat Roșu.

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat numele oficialilor jocului: Cătălin Găman (Craiova), e la centru, Octavian Șovre (Oradea) și Mircea Orbuleț (București) sunt asistenți, al patrulea oficial a fost desemnat Marcel Bîrsan (București). Stan Prodan (Alexandria) notează brigada.

Meciul începe la 20:30 și se vede la Digi și Dolce Sport. Pe www.uta-arad.ro și pe paginile noastre din rețelele de socializare vă ținem la curent cu toate momentele importante.

Haide UTA, haide Aradul!

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri