Mâine, ACS Poli – UTA

/media/stiri/0/4/307/big/poli_uta.jpg

Al doilea duel Arad – Timișoara din campionatul 2018-2019 are loc în prima zi a lunii septembrie. De la 13:30, UTA descinde pe arena ”Dan Păltinișanu”, acolo unde o așteaptă ACS Poli Timișoara, adversara din barajul de promovare de de vara trecută.

”Adversarii au antrenor nou (n.n. Ștefan Nanu), va fi o altă emulație, probabil. Cu Luceafărul, etapa trecută, le-au lipsit doi jucători importanți, Curileac și Melinte, cred că vor fi apți sâmbătă. În plus, Timișoara se bazează și pe generația 97-98, pe care o cunosc și eu destul de bine, ne-am tot întâlnit la juniori. Tinerii lor au un plus față de ai noștri, pentru că sunt printre ei care au debutat în Liga I”, anticipează Cristi Păcurar.

”Normal, trebuie să fim motivați. Va fi lume la meci, am înțeles că și suporterii noștri vor fi prezenți în număr mare. Pe unii dintre jucătorii noștri îi așteptăm, au niște datorii fotbalistice la club. Sâmbătă ne dorim să fim mulțumiți atât de joc și de rezultat. Nu există altceva în capul nostru decât victoria”, adaugă antrenorul secund al UTA-ei.

ACS Poli – UTA începe la 13:30 și se vede în direct pe Digi Sport 1. Pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre din rețelele de socializare, vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri