Mâine are loc finala Cupei României U19: UTA - Viitorul Constanța

/media/stiri/0/3/742/big/uta-cfr-2166.jpg

Mâine, la Ploiești, are loc finala Cupei României U19 dintre UTA U19 și Viitorul Constanța. Arădenii vor intra pe stadionul ”Ilie Oană” din postura de deținători ai trofeului. Echipa antrenată de cvartetul Cristian Păcurar, Dan Oprescu, Adrian Ungur și Vasile Sin se află deja la Ploiești și este pregătită pentru confruntarea de mâine. Formația de la malul Mării Negre a terminat campionatul Ligii Elitelor U19 pe locul secund și va disputa ultimul act al Turneului Final pe 3 iunie, împotriva celor de la Dinamo. 
Până să ajungă în finala Cupei României, UTA U19 a mai trecut de LPS Bihorul (1-0 în deplasare), Gaz Metan Mediaș (5-4 în deplasare), ACS Poli Timișoara (1-0 în deplasare), respectiv CFR Cluj (1-0 în deplasare, 1-0 acasă, s-a disputat tur-retur).

”Ne așteaptă un meci cu o echipă puternică. Toată academia de la Viitorul este construită pe baze solide. I-am văzut în câteva meciuri pe internet, iar jocul lor se aseamănă cu cel de la prima echipă, unul combinativ. Au tineri foarte valoroși, însă noi sperăm să facem un joc mai bun decât cel de la Dinamo. Preocuparea noastră este să ne revenim din punct de vedere fizic și psihic. Indiferent că vor avea sau nu jucători de la prima echipă, ne așteaptă un meci foarte greu. Dar, dacă avem valoare, indiferent cu cine vor juca, noi trebuie să câștigăm” a declarat Dan Oprescu.

Partida începe la ora 17:00 și va fi în direct pe Sport.ro.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri