Mâine, Baia Mare – UTA. Mesajul taberei arădene: ”Ne agățăm de orice ca să rămânem acolo sus!”

/media/stiri/0/3/83/big/maine-baia-mare-uta-mesajul-taberei-aradene-ne-agatam-de-orice-ca-sa-ramanem-acolo-sus.jpg

E gata numărătoarea inversă, după antrenamentul desfășurat în această dimineață utiștii au urcat în autocar cu destinația Baia Mare. Mâine, începând cu ora 11,00, UTA e față în față cu team-ul condus de Dorin Toma într-un adevărat derby al etapei cu numărul XX.

”Nu am perceput niciodată Baia Mare ca o echipă blazată. Sigur, au fost niște momente de incertitudine, au reluat pregătirile mai târziu, dar, din moment ce au avut un sezon atât de bun, e clar că se fac eforturi acolo. Se agață de orice punct, își vor juca șansa până la sfârșit, nu degeaba au luat jucători cu sute de meciuri la nivelul primelor două ligi. Au început cu înfrângere într-o deplasare grea, la o echipă cu pretenții (n.r. Chindia), dar cu atât va fi mai puternic meciul. Și noi ne agățăm de orice ca să fim acolo sus”, anticipează antrenorul Roland Nagy.

Băimărenii au avut o campanie impresionantă de achiziții, cel puțin la nivel de imagine. Au semnat cu maramureșnii fotbaliști consacrați, ca Emil Dică, Ciprian Vasilache sau Cristian Daminuță, dar și tineri promițători, cum e cazul lui Sergiu Jurj. ”Ca nume, sunt jucători care au lăsat ceva în urmă. Nu pot să îmi dau seama exact la ce nivel sunt, dar e logic că experiența a crescut, față de tur. Se poate spune că noi suntem mai omogeni. Și avem și noi jucători experimentați, care pot să facă diferența. E un derby al momentului, sunt convins că putem avea un joc bun și putem obține un rezultat pe măsură. Punctele sunt importante, știm că se înjumătățesc în play-off. Contează fiecare punct, ne dorim o zestre frumoasă la început de play-off”, analizează ”principalul” arădean.

FCM Baia Mare – UTA începe la ora 11,00. Digi Sport 1 și Dolce Sport transmit în direct meciul. Evenimentele importante le puteți găsi și pe site-ul nostru, în format livetext. Alte detalii, pe pagina noastră de facebook. Vă așteptăm alături de noi!

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion: Comunal (Uricani)

Parteneri