Mâine, Brașov – UTA. ”Sezonul trecut am avut satisfacții, să fie așa și acum!”

/media/stiri/0/3/339/big/nagy.jpg

UTA și FC Brașov s-au întâlnit, în campionatul 2015-2016, de patru ori. Au fost patru confruntări spectaculoase, cu 18 goluri. Primul duel al sezonului regulat s-a încheiat 2-2 (goluri utiste Curtuiuș și Sezekely), iar în retur arădenii s-au impus cu 3-1 (Man 2 și Curtuiuș au marcat pentru roș-albi). În play-off, Bătrâna Doamnă a câștigat ambele ciocniri. La Arad a fost 3-2 (Curtuiuș, Man, Manea) și tot 3-2 a fost și în retur, după 2-0 pentru arădeni și 2-2 (Man, Tănase, Manea)!

Roland Nagy așteaptă cu nerăbdare confruntarea de mâine după-masă: ”Mergem să câștigăm, e obiectivul nostru la fiecare joc. Întâlnim o echipă bună, cu antrenor experimentat [Cornel Țălnar], jucători experimentați, dar și tineri de perspectivă, sunt pe plus în momentul de față. Am activat acolo și merg cu plăcere, sezonul trecut am avut satisfacții la Brașov, sper să fie așa și după meciul de vineri. Cred că va fi un joc frumos, interesant, cu două echipe bune. Cum a fost și cu Mioveni, care greșit a fost considerată foarte slabă”.

Adrian Petre revine în echipa arădeană după experiența ”tricoloră” din Finlanda.

Meciul de pe Stadionul Tineretului începe la 17:30 și va fi televizat de Digisport 1. De asemenea, pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă la Brașov.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri