Mâine, Chindia – UTA. Roșu: ”Vrem trei puncte care să ne țină aproape de zona promovării”

/media/stiri/0/3/466/big/rosu.jpg

Campionatul ligii secunde ajunge la jumătate odată cu etapa de la sfârșitul acestei săptămâni. Ultimul meci al turului regăsește UTA lângă Turnul Chindiei, pentru ciocnirea cu un adversar redutabil sezonul trecut.

”Târgoviște luptă și ea pentru promovare. I-am văzut la meciul cu Călărași, au doi atacanți periculoși, Neguț și Cherchez, practică un joc ofensiv, dar, ca până acum, ideea noastră e să câștigăm cele trei puncte. Vrem să ne menținem aproape de echipele care sunt în zona promovării”, e obiectivul anunțat de antrenorul Laurențiu Roșu. Tehnicianul s-a putut declara satisfăcut de randamentul ofensiv al băieților săi și și-a exprimat dorința ca și apărarea să funcționeze la fel: ”Am înscris câte patru goluri la Ștefănești și Balotești, nu e la îndemâna oricui, dar trebuie să avem mai multă grijă și de partea defensivă. Sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm”.

Trupa arădeană a plecat din Arad după antrenamentul de sâmbătă dimineață. UTA a urcat în avion la Timișoara cu destinația București, unde o aștepta autocarul cu direcția Târgoviște.

Chindia – UTA se joacă duminică dimineață, de la 11:00. Meciul se vede la Digi și Dolce, iar pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă la Târgoviște.

Arbitri: Robert Avram (Pitești) – Iulian Brânză, Ciprian Iovu (ambii Botoșani). Rezervă: Iuliana Demetrescu (Rm. Vâlcea). Observatori: Ionuț Borcan (Ploiești), Aurel Ionescu (București).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri