Mâine, Clinceni – UTA. ”Mai multe momente bune și finalitate”

/media/stiri/0/3/854/big/IMG_6279.jpg

Echipa noastră e pregătită pentru duelul de la Clinceni, care contează pentru etapa a III-a a sezonului 2017-2018 din liga secundă.

Analizând adversarul, Adrian Mihalcea a remarcat experiența unor fotbaliști gen Constantinescu sau Pulhac, atrâgând atenția și asupra forței bune din ofensiva gazdelor de mâine. ”Plusul de experiență e clar în favoarea noastră, pot să zic că și plusul de valoare. Rămâne ca momentele bune – arătate și în jocul cu Metaloglobus – să fie în număr cât mai mare și cu o finalitate bună pentru noi. Degeaba reușim să avem ocazii dacă nu înscriem”, a apreciat antrenorul roș-alb.

Mihalcea a indicat importanța unui rezultat pozitiv: ”Următoarele două etape întâlnim iar echipe cu pretenții (n.n. Mioveni și Hermannstadt), asta ne impulsionează cel mai mult. În acest început de campionat avem nevoie de puncte, de rezultate foarte bune, pentru a ajunge la forma sportivă și la atitudinea bună care să ne țină tot campionatul. Suntem pe acest drum, cu toate că am făcut egal acasă”.

Clinceni – UTA începe la ora 12:00 și se vede la Digi Sport. Pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre din rețelele de socializare, vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 24-02-2020,    Meciul urmator

VS

24-02-2020 17:30

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri