Mâine, Clinceni – UTA. ”Vrem un joc ofensiv și să înscriem!”

/media/stiri/0/3/703/big/IMG_8060.jpg

Meciul pe care echipa noastră îl susține la Clinceni încheie etapa XXXIV din liga secundă. UTA pleacă în această seară spre Snagov, acolo unde petrece noaptea, urmând să se deplaseze spre teren mâine dimineață.

Joi, adversarii l-au instalat pe Eric Lincar în postura de antrenor principal și mutarea anunță, tacit, o dorință de revigorare. Însă UTA abordează ciocnirea cu gândul la victoria ce-o poate readuce pe locul 2, acolo unde a urcat acum Sepsi.

”Clinceniul are jucători tehnici la mijloc, mă gândesc la Gheorghe sau la Chiacu, ultimul dacă va fi disponibil, în timp ce Pulhac are și el multă experiență. Adversarii noștri înscriu des, dar cred că, după Reșița, au cele mai multe goluri primite. De acest aspect vrem să profităm, să reușim un joc ofensiv, cu situații de a înscrie. Când vrei victoria, e nevoie să marchezi”, spune Laurențiu Roșu.

"Principalul" utist admite că gândurile arădenilor se îndreaptă și spre meciul de la Timișoara, de săptămâna viitoare: ”Vrei nu vrei, te gândești și la derby. Știm că e foarte important pentru suporteri, pentru Arad. Din câte am înțeles, va fi o atmosferă foarte bună creată de suporterii noștri, care vor merge în număr mare pe ”Dan Păltinișanu”. Dar acum  e mai important meciul de duminică, de săptămâna viitoare vom putea vorbi mai multe și despre Timișoara”.

Academica Clinceni – UTA începe la 11:30 și se vede pe Digi și Dolce Sport. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale jocului.

Arbitri: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – Cătălin Brânză, Ciprian Iovu (ambii Botoșani). Rezervă: Robert Avram (Pitești). Observatori: Cristian Sava (Bacău), Traian Marcu (Sibiu).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 24-04-2018,    Meciul urmator

VS

24-04-2018 17:00

Stadion: ”Otto Greffner” Șiria

Parteneri