Mâine, CS Afumați – UTA. ”Meciul care ne poate scoate din starea de tensiune”

/media/stiri/0/3/895/big/IMG_6020.jpg

Adrian Falub redebutează pe banca tehnică a UTA-ei în fieful ilfovenilor de la CS Afumați. Cotată drept o echipă incomodă, adversara de mâine a roș-albilor a avut start oscilant de campionat, pierzând precedentele confruntări de pe teren propriu, însă a dat semne de revenire runda trecută, când a câștigat pe un teren greu, la Satu Mare.

Pentru noul antrenor principal al UTA-ei, lucrurile sunt clare. ”Știu că e o presiune după ultimele rezultate. Obiectivul meu e să creez o stare de spirit pentru următorul meci, să îi fac să înțeleagă că joacă la un club important, cu fani care înțeleg fotbalul și pentru care să dea totul. Am pus accent pe meciul de la Afumați, care ne poate scoate puțin din starea de tensiune care, vrând-nevrând, există”, remarca Adi Falub înaintea plecării spre Snagov, acolo unde echipa petrece noaptea de dinaintea meciului.

CS Afumați – UTA se joacă sâmbătă dimineață, de la 11:00. Pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram, vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri