Mâine, CS Balotești – UTA. ”O echipă care joacă un fotbal direct”

/media/stiri/0/3/449/big/rosu.jpg

Penultima deplasare a turului ligii secunde regăsește echipa noastră în fieful echipei CS Balotești. Formația din județul Ilfov ocupă locul 16, reușind doar două victorii, ambele în deplasare: în etapa a II-a a învins Luceafărul cu 1-0, iar runda trecută a trecut de Unirea Tărlungeni cu 3-1.

UTA s-a regrupat după egalul cu Timișoara și merge la un rezultat bun. Marți și miercuri, roș-albii s-au antrenat în Ungaria, la Battonya, iar ultimele două antrenamente s-au desfășurat pe ICRTI. Utiștii pleacă astăzi spre București.

”Le-am vorbit jucătorilor despre adversara noastră, întâlnim o echipă care joacă un fotbal direct, cu mingi lungi, caută mereu mingea a doua. Nu construiesc, dar luptă pentru orice minge și sunt convins că nu vom avea un meci ușor. Noi o să luptăm până la capăt, încercând să adunăm cât mai multe puncte”, a spus antrenorul Laurențiu Roșu.

Unul din cei mai importanți fotbaliști ai gazdelor de mâine, Claudiu Herea, e suspendat. La UTA reintră Alex Manea.

Balotești – UTA se joacă de la ora 11:00, iar pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în meci.

Arbitri: Bogdan Anghelinei (Galați) – Florin Burlacu (Urziceni), Cristian Voicu (Focșani). Rezervă: Cristina Trandafir (București). Observatori: Andrei Simion (București), Laurențiu Vărgatu (Brăila).

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri