Mâine, CS Mioveni – UTA. ”Serioși și la obiect”

/media/stiri/0/4/591/big/61509836_10158313907178942_59519897306136576_n.jpg

Ultima rundă a campionatului 2018-2019 din liga secundă regăsește echipa noastră pe terenul Mioveniului. Sfârșitul sezonului vine cu închiderea unui capitol în viața UTA-ei, pregătită deja de pașii pe care-i va face începând din această vară.

Până atunci, roș-albii transmit că sunt deciși să-și onoreze statutul. ”Mergem serioși și la obiect, chiar dacă este ultima etapă. Întâlnim o echipă care poate învinge pe oricine, joacă fără niciun fel de stres, e revigorată după ce a schimbat antrenorul. Ne așteaptă un meci deschis oricărui rezultat”, anticipează Cristi Păcurar.

Tehnicianul care a asigurat banca tehnică după problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa a avut un mesaj pentru cei din jurul echipei: ”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în toată această perioadă. Îmi cer scuze dacă am nu am fost pe măsura așteptărilor, nici eu nu sunt mulțumit de rezultate. Ce mă mulțumește, parțial, e promovarea juniorilor în prima echipă. Nu i-am promovat doar de dragul de a-i promova, ci pentru a se descurca la nivel de seniori, pentru ce va urma”.

”Mergem doar cu gândul la victorie, știm că ne așteaptă un meci greu. Vrem să câștigăm, să lăsăm o impresie bună pe sfârșit de sezon”, a spus și David Miculescu, refăcut după operația suferită acum două luni și nerăbdător să revină la forma care l-a impus în prima echipă a UTA-ei.

CS Mioveni – UTA se dispută de la ora 16:30 și se vede în direct pe Digi Sport. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante.

Arbitri: Ionuț Anghelinei (Galați) – Daniel Vlase (Galați), George Turcu (București). Rezervă: Ionuț Constantinescu (Galați). Observatori: Florentin Barbu (Giurgiu), Ioan Mureșan (Timișoara).

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri