Mâine, FC Argeș - UTA. Ionuț Popa le cere tinerilor să joace fotbal adevărat!

/media/stiri/0/4/220/big/33943788_10157317219958942_4587031725032341504_o.jpg

Cade cortina peste liga secundă, cu UTA jucând în compania unei alte grupări cu nume important în fotbalul românesc, FC Argeș.

Odinioară, cele două echipe luptau pentru titlul de campioană a României. Sunt alte coordonate acum pentru roș-albi, autori ai unui sezon trist, dar și pentru jucătorii din orașul lui Dobrin, care n-au ajuns nici ei pe locul promovabil dorit, însă rămâne un duel Argeș - UTA.

De aici a plecat și remarca lui Ionuț Popa referitoare la campionatul viitor, când alte nume de tradiție se înscriu la startul eșalonului secund: ”Campionatul ligii a doua se va apropia de campionatul Ligii I, poate va fi chiar mai spectaculos. Sunt echipe de tradiție, trebuie să ai bani, jucători, nu poți să faci lucruri bune cu un lot cum a fost al nostru acum. Am crezut mult în toți, mai cred în câțiva jucători, dar mă surprinde că, aducând munca și experiența în mijlocul lor, discutând tot timpul despre fotbal cu ei, nu i-a făcut pe unii să facă un salt”.

”La Pitești nu mă interesează scorul, tinerii trebuie să demonstreze că merită să rămână la UTA, e jocul lor. Să dea fiecare ce are mai bun, să joace fotbal adevărat, le dau libertate în gândire și acțiuni”, a dezvăluit directorul tehnic al UTA-ei.

FC Argeș - UTA se joacă mâine seară, de la 18:00. Meciul se vede pe Digi Sport 1.

Arbitri: Constantin Olaru (Rm. Vâlcea) – Florian Vișan, Daniel Vlase (ambii Galați). Rezervă: Omar Dumitrică (Craiova). Observatori: Dorinel Dincă (Călărași), Eduard Dumitrescu (Pitești).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri