Mâine, FC Argeș - UTA: ”Să resimțim din nou gustul victoriei!”

/media/stiri/0/4/996/big/119030659_10159951440133942_6331074085999963147_o.jpg

Sezonul 2020-2021 al Ligii I ajunge la etapa a III-a, deschisă mâine de meciul FC Argeș - UTA. Trupa arădeană are amintiri plăcute din Trivale, acolo unde, în urmă cu o lună , sărbătorea revenirea pe prima scenă după 12 ani. Aceeași bucurie au trăit-o și piteștenii, care, în ultimele secvențe ale întâlnirii cu UTA, au primit vestea că Rapidul a marcat în poarta celor de la Turris, alb-violeții urcând astfel pe locul 2. 

Laszlo Balint avertizează că întâlnirea de mâine are alt cadru, alte coordonate și, subînțeles, altă miză. Antrenorul principal utist știe că fiecare tabără caută cu fervoare prima victorie stagională. ”FC Argeș a resimțit un pic trecerea de la Liga II la Liga I, la fel am resimțit-o și noi. De ce să ne ascundem?, ne-am fi dorit mai mult de la primele două etape, când am obținut doar două puncte. Trebuie să ne focusăm pe ce am lucrat în această perioadă de întrerupere. Ținem cont și de calitățile adversarului, FC Argeș este o echipă omogenă, chiar dacă a făcut destul de multe implanturi. Antrenorul Ionuț Badea îmi este prieten, dar îmi doresc să fiu învingător din acest duel”, a punctat tehnicianul roș-albilor.

”Nu aș vrea să ne lăsăm păcăliți de rezultatele lor. La Mediaș, în foarte multe momente ale jocului, au avut controlul plus o fază de penalty care ar fi putut schimba soarta jocului. În prima etapă, cu Botoșaniul, au revenit de la 3-0. Au avut momente - și nu puține - bune de joc, și-au creat ocazii și au arătat că sunt o echipă bună care interpretează bine principiile tactice ale lui Ionuț Badea. Sper să ajungem la un nivel cât mai bun în așa fel încât să ne asigurăm rezultatul. Suntem la început de drum în ceea ce privește filosofia mea, dar mă bucur că băieții reacționează din ce în ce mai bine. Se văd progrese și implicare din partea tuturor. Sper ca din punct de vedere medical să fim cât mai bine și să am bătăi de cap în ceea ce privește alcătuirea primului unsprezece. Ne dorim foarte mult să ne întoarcem cu o victorie, avem nevoie de o anumită descătușare și să resimțim din nou acel gust al victoriei, care să ne dea un alt aplomb pentru următoarea etapă”, a adăugat Balint.

FC Argeș - UTA se dispută vineri, 11 septembrie, de la ora 18:00, și se vede pe Look, Telekom și Digi Sport.  
Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) - Vasile Marinescu (București), Ferencz Tunyogi (Zalău). Notează brigada: Irina Mîrț(București). 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri