Mâine, FC Voluntari – UTA: ”Să credem în tot ce am realizat până acum!”

/media/stiri/0/3/228/big/uta_calarasi.jpg

Roli Nagy și colaboratorii săi au încheiat antrenamentul și, la această oră, UTA călătorește spre București. Mâine seară, trupa arădeană e față în față cu FC Voluntari.

”E important să fim la ora jocului la o capacitate fizică așa cum cere un baraj. Avem probleme de lot după ce a fost săptămâna trecută și spre finalul sezonului, vizavi de încărcătură fizică și psihică. E o provocare fantastică. Ajungând aici, încercăm cu siguranță să profităm de acest moment. Adversarul stă bine din punct de vedere al lotului și al prospețimii, a avut timp să se pregătească de acest baraj. Noi venim după o perioadă foarte încărcată, cu jocuri din trei în trei zile. Ne agățăm de orice și încercăm să fie o săptămână și mai frumoasă pentru acești jucători extraordinari, pentru viitorul acestui club, pentru familiile noastre și pentru suporteri. Ce am văzut sâmbăta trecută ne aduce aminte de vremurile bune, suporterii sunt flămânzi de performanță”, transmite Roland Nagy.

”Ne agățăm cât putem de această dublă, indiferent cât de mică e șansa noastră. Am spus-o și înainte de dubla cu Dunărea Călărași, orice echipă care va juca împotriva Voluntariului are șanse minime, dar eu întotdeauna le transmit jucătorilor optimism și să creadă în ce au realizat până acum. În asemenea meciuri e nevoie de atitudine, inteligență, personalitate, maturitate, dueluri unu la unu câștigate”, adaugă antrenorul principal al roș-albilor.

FC Voluntari – UTA se joacă de la ora 18,30. Meciul se vede pe Digi Sport 1, iar noi vă ținem la curent cu ce se întâmplă aici, pe site-ul oficial, dar și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri