Mâine, FCM Baia Mare – UTA. ”Băieții vor face totul!”

/media/stiri/0/3/153/big/baia_mare_uta.jpg

Play-off-ul ligii secunde ajunge la jumătate, odată cu etapa a V-a. Pe locul 2, la trei puncte distanță de Gaz Metan Mediaș și la trei în fața Târgoviștei, UTA e mâine în fieful celor de la FCM Baia Mare.

Lideri o bună bucată de timp în timpul sezonului regulat, maramureșenii s-au confruntat în ultima vreme cu o serie de probleme la nivel administrativ, care au și condus la o depunctare în clasament, minus 4 puncte. Antrenorul Dorin Toma a părăsit câteva zile echipa, întorcându-se la mijlocul acestei săptămâni și, pe lângă absențele anunțate (Daminuță și Balaure), băimărenii s-au despărțit de atacantul Cârjan.

Utiștii rămân însă concentrați la ce au ei de făcut și fac tot posibilul să profite de momentul bun. Conștienți că adversarul are încă resurse, roș-albii transmit că tratează întâlnirea la fel de serios ca și pe celelalte. ”Un meci important, cu o echipă pe care am văzut-o și în ultima etapă, cu Brașovul. Are jucători de valoare și parcursul din play-off poate nu reprezintă în totalitate valoarea adversarului. Am pierdut ultimul meci de la Baia Mare, ne dorim să fi învățat din acea înfrângere, acum dorim să facem un meci mai bun și să aducem punct - orice punct contează mult în această fază - sau puncte. Cu siguranță ne dorim victoria, eu cred că băieții vor face totul pentru acest lucru. Dar cel mai important e să nu pierdem”, e mesajul lui Cristi Todea.

FCM Baia Mare – UTA se dispută mâine, începând cu ora 11,00. Cu detalii în timp real de la meciul de pe ”Viorel Mateianu” vă așteptăm aici, pe www.uta-arad.ro, dar și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri