Mâine, Juventus – UTA. Roșu: ”Gândul meu e la victorie!”

/media/stiri/0/3/656/big/rosu.jpg

Seria meciurilor de foc continuă pentru formația roș-albă cu deplasarea de la Juventus. Detașați în fruntea ligii secunde, bucureștenii au fost analizați de Laurențiu Roșu și colaboratorii săi, care, cu toții, speră să fi găsit cheia potrivită contra liderului.

”Punctul forte al celor de la Juventus e apărarea. Au primit goluri puține, dar îl au și pe golgeterul campionatului, Chipirliu. Pe lângă asta, sunt bine organizați, periculoși și la mijloc, unde îi au pe Zaharia sau Băjenaru, fotbaliști experimentați. Au lot valoros, din cauza asta sunt și pe primul loc”, a remarcat Roșu, de părere că cei din Colentina vor să-și asigure matematic promovarea cât mai repede: ”Nu cred că vor fi lipsiți de concentrare din cauza diferenței mari de puncte, își doresc să fie siguri de promvoare. Nu au așa nevoie de puncte ca și noi, dar asta nu înseamnă că vor fi relaxați. Mă aștept la un meci dificil, vom vedea ce va fi pe teren, sper să câștigăm”.

”Repet, gândul meu e la victorie, îmi doresc să câștigăm. Se poate întâmpla orice în fotbal, dar ideea mea, indiferent de adversar, e să obținem cele trei puncte”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei.

Juventus – UTA se joacă de la 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului!

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri