Mâine, Metalul – UTA. ”Reșița are probleme în apărare, acolo va trebui să insistăm!”

/media/stiri/0/3/91/big/maine-metalul-uta-resita-are-probleme-in-aparare-acolo-va-trebui-sa-insistam.jpg

Cu cinci etape de final, UTA se gândește că are ocazia perfectă să-și securizeze locul de play-off. La mijlocul săptămânii, în contul arădenilor au intrat cele trei puncte aferente meciului cu FC Caransebeș, iar mâine dimineață, la Reșița, Strătilă și colegii săi intră pe teren cu gândul să adauge altele  trei la cele 39 strânse.

”Cel mai bun rezultat indirect pentru noi a fost egalul Clujului cu Vâlcea. Clujenii, având în vedere că mai are în program întâlniri cu Caransebeș, Bihor și Reșița se poate gândi la 9 puncte în plus, deveneau chiar un candidat important la play-off dacă învingeau Vâlcea. Încă mai pot emite pretenții, au acum meci decisiv la Brașov. Și egalul de la Tărlungeni a fost favorabil pentru noi”, a remarcat secundul arădean Cristi Todea.

Utiștii au plecat astăzi spre Valea Domanului. Despre trupa pe care roș-albii o întâlnesc mâine, Todea a comentat: ”Am văzut repriza a doua din meciul lor cu Pîncota, faptul că au luat 11 goluri în două meciuri denotă că au probleme în apărare. Acolo va trebui să insistăm și noi, până la urmă vor ceda și vom reuși să înscriem. La Târgoviște au schimbat puțin din echipă, s-ar putea să mai facă și alte modificări. Trebuie să fim concentrați”.

Metalul Reșița – UTA Arad se joacă de la ora 11,00. Vă ținem la curent cu cele mai importante evenimente din meci pe site-ul nostru, dar și pagina noastră de facebook.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri