Mâine, Mioveni – UTA. ”Determinare și încredere!”

/media/stiri/0/4/933/big/uta.jpg

După două etape, UTA și-a păstrat prima poziție în play-off-ul de promovare al ligii secunde. Mâine, roș-albii sunt în fieful Mioveniului, acolo unde speră să își consolideze statutul de lider.

”Suntem în fața unui meci în care îmi doresc să revăd la băieți plăcerea de a juca fotbal, alături de determinarea de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivul! Această echipă a demonstrat de atâtea ori că este capabilă să practice un fotbal frumos și eficient și, chiar dacă am fost cu toții dezamăgiți de startul din acest play-off, încrederea în forțele noastre a rămas intactă. E adevărat, CS Mioveni este un adversar redutabil, meciul va fi unul dificil, însă vrem să ne concentram pe potențialul nostru, să ne recăpătăm entuziasmul și echilibrul din joc, aspecte care sunt convins că vor atrage după sine și rezultatul”, e avancronica antrenorului utist Laszlo Balint.

CS Mioveni – UTA se dispută mâine, 20 iulie, de la 17:30 și se vede la Digi, Telekom și Look Sport.

Arbitri: Ionuț Coza (Cernica) – Florin Păunescu, Marius Badea (ambii Vâlcea). Rezervă: Sorin Costreie (Buftea). Observatori: Dumitru Crăciun (Berceni), Zoltan Tamaș (Odorheiu Secuiesc).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri