Mâine, Petrolul – UTA. ”Presiune mare pe toată lumea”

/media/stiri/0/4/415/big/46482422_10157799719643942_7084996137588883456_o.jpg

După duelurile recente cu U Cluj sau FC Argeș, pe UTA o așteaptă o nouă confruntare cu adversar de tradiție: runda cu numărul XVIII regăsește echipa noastră în fieful Petrolului Ploiești.

”Ne axăm, tot ca și până acum, pe foarte mulți tineri. Lipsește Stahl, plecat la o probă de joc în Germania, dar revin suspendații Manea, Rus și Benga. Ne așteaptă un joc greu, mi-aș dori să repetăm evoluțiile din reprizele secunde ale jocurilor cu ASU Poli, Bacău sau Argeș, când doar lipsa de șansă ne-a făcut să nu înscriem. Știm că e presiune mare pe toată lumea, noi cerem foarte mult de la jucătorii care intenționează să rămână, în timp ce la ei miza e promovarea. Sper să fie un joc frumos”, a prefațat Ionuț Popa duelul de mâine seară.

”Întâlnim o echipă cu jucători buni, pe Țigănașu l-am avut elev, mai e Ștefănescu în linia mediană, plus un jucător care, în ciuda anilor e tot mai bun, ca vinul , mă refer la Marinescu. Știm cum joacă, sper să putem pune în aplicare ce am repetat ofensiv și defensiv în fața unui adversar care stă bine și organizatoric și sportiv. Poate într-un timp scurt vom sta și noi tot așa”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei, prin vocea căruia clubul nostru îi transmite condoleanțe arbitrului internațional arădean Ovidiu Hațegan, în aceste clipe triste, când se desparte de draga sa mamă.

Petrolul – UTA se joacă de la 19:30 și se vede în direct pe Digi, Telekom și Look. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Florin Miron (București) – Sebastian Stoianov (Constanța), Vlad Bârleanu (București). Rezervă: Alexandru Tudor (București). Observatori: Zoltan Tamaș (Odorheiu Secuiesc), Dorinel Dincă (Călărași).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri