Mâine, Poli – UTA. ”VICTORIE!”

/media/stiri/0/3/723/big/utapoli.jpg

Mâine seară, reflectoarele stadionului ”Dan Păltinișanu” se aprind pentru derby-ul dintre ASU Poli și UTA, capitol nou din vechiul duel Arad – Timișoara. Inutil de amintit că întreaga suflare roș-albă concepe doar victoria, una care o ține în prim-planul luptei pentru promovare.

”Venim după o victorie în deplasare, încercăm să ne menținem pe locul 2. Timișoara a reușit un joc bun cu Dunărea Călărași. Chiar dacă au fost conduși și au avut om în minus, au marcat de patru ori. Au câțiva jucători interesanți, fundașul dreapta Motreanu bate auturile ca și cornerele, trebuie să avem grijă la Blănaru, care a și înscris în tur, dar și cei de la mijloc, buni pe contraatac. Sunt tineri, dar vor avea ambiție, la fel a fost și în tur, s-au dăruit și pe mocirlă. Chiar dacă sunt salvați, sunt sigur că vor face tot posibilul să ne pună probleme. Joacă relaxați, vor să demonstreze că sunt valoroși. Nu au nimic de pierdut, din cauza asta vor fi mai dezinvolți. Trebuie să fim pregătiți, toate meciurile rămase sunt foarte grele. Sperăm să le oferim o victorie suporterilor care vor veni alături de noi”, e prefața antrenorului utist Laurențiu Roșu.

UTA nu poate conta pe Filaret, accidentat la genunchiul stâng (sezonul e încheiat pentru el), iar Copil e suspendat.

Poli – UTA începe la ora 19:00 și se vede pe Digi și Dolce Sport. Pe www.uta-arad.ro plus paginile noastre din rețelele de socializare, vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri