Mâine, Ripensia – UTA. ”Rămânem echilibrați”

/media/stiri/0/4/659/big/IMG_2568.jpg

Traseul roș-albilor în sezonul 2019-2020 al ligii secunde continuă mâine dimineață, cu borna Timișoara. Pe stadionul ”Electrica”, băieții noștri vor fi față în față cu Ripensia. Roș-galbenii lui Alexandru Pelici n-au avut startul de stagiune pe care l-a dorit și tocmai din acest motiv Laszlo Balint transmite că e nevoie de atenție.

”Ne așteaptă  o deplasare foarte dificilă, pe terenul unei echipe rănite. Ripensia a început destul de prost acest sezon. Chiar dacă a debutat cu victorie la FC Argeș, a fost învinsă acasă de Gloria Buzău, apoi a suferit o înfrângere usturătoare la Metaloglobus. Sută la sută vor dori trei puncte. Știu cum gândește Alex Pelici, are organizare defensivă bună, dar rezultatul de sâmbătă va fi influențat, în primul rând, de ce facem noi. Rămânem echilibrați după aceste trei victorii, ne dorim să confirmăm forma bună”, a spus antrenorul principal al roș-albilor.

”Ne-am pregătit foarte bine, suntem foarte concentrați, sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte. Mă aștept la cât mai mulți spectatori din partea noastră, ne motivează foarte mult când îi știm alături de noi la meci”, a spus și David Miculescu.

Ripensia Timișoara – UTA se joacă sâmbătă, 24 august, de la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri