Mâine seară, UTA luptă pentru Supercupa României

/media/stiri/0/3/242/big/55-G67A3749.jpg

Băieții lui Dan Stupar și Adrian Ungur au pornit dimineață spre București, iar mâine seară reflectoarele se aprind pentru ei și pentru Viitorul Constanța, la Supercupa României Elita Under 19.

Utiștii au ajuns aici după ce au câștigat Cupa, 3-2 în finală cu Poli, în timp ce juniorii de la clubul lui Gheorghe Hagi sunt proaspeții campioni ai României.

”Suntem protagoniștii unui nou moment frumos, jucăm cu un alt trofeu pe masă. Nu mergem cu alte gânduri decât să-i mai facem odată pe arădeni fericiți. Și, de ce să nu mai punem încă un trofeu în vitrină?”, sunt gândurile lui Dan Stupar înaintea finalei.

Adversarii arădenilor sunt conduși de antrenorul Vasile Mănăilă, fostul fundaș de la Farul și U Craiova, care a debutat la seniori tocmai în tricoul UTA-ei! Se întâmpla în toamna anului 1981, într-un UTA – Farul 3-0! În efectivul lărgit al campionilor figurează mai mulți internaționali.

”Întâlnim o echipă bună, care a câștigat campionatul. Sigur că ne așteaptă un meci foarte greu, dar nu e nimic imposibil. Și copiii noștri au arătat că au talent și valoare. Sper să fie un meci frumos, iar echipa mai inspirată și mai în formă să cucerească acest frumos trofeu. Eu oricum îi felicit pe băieții noștri că au ajuns aici, îi încurajez și le transmit să creadă în continuare. Dacă la începutul competiții nu ne dădeau prea mulți șanse, am crescut de la meci la meci și am cucerit Cupa”, a subliniat Stupar.

Supercupa se joacă sâmbătă, 25 iunie, ora 21,30, pe terenul central din Complexul FRF de la Mogoșoaia.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri