Mâine, Sepsi – UTA. Todea: ”Adversari redutabili, dar și noi stăm bine în deplasare”

/media/stiri/0/3/370/big/todea.jpg

Echipa arădeană începe ”expediția Sfântu Gheorghe”. Mâine dimineață, UTA e pe terenul nou-promovatei Sepsi, una din formațiile ce par a avea cuvânt greu în liga secundă.

Echipa din Covasna s-a înclinat acasă în prima etapă, Brașovul a învins-o cu 3-2, însă, cum remarca ”secundul” utist Cristi Todea, de atunci n-a mai primit gol acasă. Pe propria arenă, formația pregătită de Valentin Suciu a învins cu 1-0 Luceafărul, cu 3-0 Clinceniul, a remizat cu Juventus și a învins Călărașiul cu 3-0. Ultimul rezultat: 1-1 la Tărlungeni. Director tehnic la Sepsi a fost, la început de sezon, Marin Barbu, antrenorul UTA-ei din 2007, între timp cel poreclit ”Magiun” a plecat la Juventus București!

”Cred că este una din cele mai grele deplasări”, a indicat Todea. ”Întâlnim o echipă foarte bună, joacă bine acasă, au un public călduros și entuziasmat, care îi susține pe toată durata jocului. Cu excepția meciului cu Brașov, nu au mai primit gol acasă, sunt redutabili. În același timp, și noi am înscris în fiecare deplasare și am pierdut un singur joc, în rest au fost victorii, sperăm să fie la fel”, a subliniat fostul mijlocaș.

Sepsi – UTA se joacă mâine, 1 octombrie, ora 11:00. Arbitri: Laurențiu Ionașcu (Buzău) – Ciprian Iovu, Iulian Brânză (Botoșani). Rezervă: Florin Macovei (Galați). Observatori: Cristian Sava (Bacău), Stere Guteanu (Techirghiol).

Ca și la fiecare meci, www.uta-arad.ro vă ține la curent cu tot ce se întâmplă la Sfântu Gheorghe!

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri