Mâine, Snagov – UTA. ”Echilibru, dar mergem la victorie!”

/media/stiri/0/4/336/big/snagov_uta.jpg

Runda trecută, echipa noastră s-a duelat cu liderul ligii secunde, care avea să-și păstreze poziția după vizita la Arad. Mâine, UTA e față în față cu altă echipă în formă, Sportul Snagov, ocupanta locului al doilea.

Roș-albii au plecat spre Snagov după antrenamentul de astăzi. ”Cuvântul de ordine al meciului este <echilibru>”, apreciază antrenorul secund Cristi Păcurar.

”Echipa adversă a realizat lucruri mari în acest început de campionat. Snagov și FC Argeș sunt singurele echipe neînvinse până acum și vorbeam de echilibru pentru că acestă stare se regăsește la ei în toate compartimentele, dar și pe banca tehnică. Întâlnim o echipă grea a campionatului, știe să joace în deplasare și acasă, știe când să accelereze și rezistă fără probleme. E mai matură în exprimare poate chiar decât ocupanta primului loc”, i-a caracterizat tehnicianul arădean pe adversarii de mâine, în rândurile cărora se regăsesc doi utiști cu trecut foarte recent – Hlistei și Buia - și alți doi care au activat aici în urmă cu doisprezece ani – atacantul Cristian Dănălache și antrenorul Laszlo Balint.

Cu toate atuurile trupei din Snagov, utiștii transmit că și-au fixat obiectiv clar. ”Încercăm să regăsim ce am pierdut după înfrângerea nemeritată cu Clinceni, să regăsim starea pozitivă. Mergem la victorie la Snagov. Cei care au jucat mai slab probabil vor fi înlocuiți, până în momentul în care găsim un prim unsprezece care să dea randament etapă de etapă. Orice meci este important pentru că are punctele lui, iar noi vrem să adunăm cât mai multe puncte”, a conchis Cristi Păcurar.

În efectivul roș-alb nu se regăsește goalkeeperul Miroslav Orlic, care trece prin clipe triste după ce și-a pierdut tatăl. În locul său a fost cooptat Marinel Creța.

Sportul Snagov – UTA se joacă începând cu ora 17:00 și se vede în direct pe posturile care transmit liga secundă.

Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina) – Iulian Radu (București), Florin Pucheanu (Ulmi DB). Rezervă: Alin Gheorghe (Ploiești). Observatori: Mihai Basarab (Slobozia), Irina Mîrț (București).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri