Mâine, Știința Miroslava – UTA: ”Un meci de luptă”

/media/stiri/0/4/160/big/IMG_7489.jpg

Etapa XXXII din liga secundă regăsește echipa noastră pe terenul din comuna Uricani, acolo unde o așteaptă Știința Miroslava. E meciul ce poate apropia UTA de prima jumătate a clasamentului și pe care directorul tehnic Ionuț Popa îl anticipează drept unul dârz.

”Se întâlnesc două echipe care sunt în situația de a retrograda. Pentru noi e mai greu, am înțeles că adversarii au un teren mic și denivelat, ne așteaptă un joc la bătaie. Din păcate, jucătorul nostru de gabarit din apărare, Markovic, lipsește în continuare, după accidentarea suferită la Târgu Jiu. Va fi un meci de luptă, să vedem cum îl abordăm și în perspectiva următorului joc, cu Foresta, avem câțiva jucători aflați la limita suspendării din cauza avertismentelor...”, e avancronica lui Ionuț Popa.  

Miroslava – UTA se joacă începând cu ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Tunyogi Ferencz (Zalău), Florin Cosma (Piatra Neamț). Rezervă: Marius Diaconu (Roman). Observatori: Traian Marcu (Sibiu), Silviu Ioan (Galați).

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri