Mâine, ultimul meci al anului: Farul Constanța – UTA

/media/stiri/0/4/435/big/IMG_4146.jpg

Echipa noastră încheie anul 2018 cu deplasarea de la Constanța, acolo unde o așteaptă Farul. Roș-albii i-au învins pe ”marinari” în meciul tur cu 4-2

Ionuț Popa se confruntă cu probleme de ordin medical, cea mai grea accidentare fiind a lui Alex Manea, care a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept și ratează tot campionatul. Portarul Roberto Bodea e sub tratament pentru vechea accidentare la genunchi și n-a făcut deplasarea, în timp ce Albert Stahl și Cipri Rus s-au resimțit și ei în timpul săptămânii, dar se speră că vor fi apți mâine dimineață.

În lot a intrat, în premieră, internaționalul de juniori Cătălin Vulturar (14 ani), iar al doilea portar e Marinel Creța.

Tehnicianul arădean anticipează un duel echilibrat. ”Farul, după părerea mea, a pierdut nedrept la Ripensia, când a luat gol la ultima fază. Iar la Poli au pierdut 3-0 dar au avut patru ocazii rarisime plus două bare. De la mijloc în sus stau foarte-foarte bine. Joacă avântat, au câțiva străini foarte buni. Pe antrenorul Grigoraș îl cunosc bine, e prietenul meu și e valoros”, spune Popa.

Farul – UTA începe la 11:30 și se vede în direct pe Digisport, Telekom și Look. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante.

Arbitri: Adrian Ilyes (Ploiești) – Alexandru Roman (Tg. Neamț), Florin Cosma (P. Neamț). Rezervă: Bogdan Neculcea (București). Observatori: Dorinel Dincă (Călărași), Silviu Ioan (Galați).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri