Mâine, Unirea – UTA. ”Să dăm totul și să obținem victoria!”

/media/stiri/0/3/408/big/rosu.jpg

Unirea Tărlungeni e adversara de care UTA își dorește să treacă mâine, pentru a menține contactul cu plutonul din prima parte a clasamentului ligii secunde. Cu doar 10 puncte în 12 jocuri, formația relocată în localitatea ilfoveană Ștefănești pare accesibilă la prima vedere, însă arădenii o tratează serios.

”Am urmărit o parte a meciului dintre Tărlungeni și Academica, 2-2, etapa trecută. Întâlnim o echipă din partea de jos a  clasamentului, are probleme în defensivă, dar nu înseamnă că vom avea un meci ușor. Nu putem să ne relaxăm, avem nevoie de 3 puncte la fiecare meci”, a explicat Laurențiu Roșu.

Victoria cu Dunărea Călărași pare să fi deblocat UTA, așa că tehnicianul își propune și să-i imprime echipei imaginea dorită. ”Trebuie să jucăm așa cum ne propunem, pentru a nu întâmpina probleme în fața niciunui adversar. La Tărlungeni trebuie să fim la fel de pregătiți ca și acum am juca împotriva unei echipe din partea superioară a clasamentului. Să dăm totul și să obținem victoria. Avem nevoie de puncte, mai ales că jucăm în deplasare, iar apoi avem două meciuri acasă. Sper ca prin jocul pe care-l practicăm să atragem cât mai mulți oameni din Arad. Galeria ne-a susținut și sunt sigur că ne vor susține la fiecare meci. Mi-aș dori să umplem stadionul, chiar dacă este mai mic”, a completat fostul mijlocaș, care contează pe întreg efectivul pentru meciul de mâine.

UTA părăsește Aradul diseară, la ora 19,00 având programat zborul de pe aeroportul din Timișoara. Echipa stă la hotelul Mirage, din Snagov, iar după meci se întoarce acasă tot pe calea aerului, urmând ca luni dimineață să se recupereze la Gemi Sport.

Unirea Tărlungeni – UTA se joacă duminică dimineață de la 11:00. Întâlnirea e transmisă pe Digi Sport 2, iar pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce e important în meciul de la Ștefănești.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri