Mâine, UTA – ACS Poli Timișoara. ”Un meci extrem de greu”

/media/stiri/0/4/493/big/uta_acs_poli.jpg

Runda cu numărul XXIV aduce echipa de pe malul Begăi pe arena din Aradul Nou. Autoare a unui start bun în sezonului de primăvară, cu patru puncte în două meciuri, ACS Poli e tratată cu atenție de roș-albi.

Staff-ul tehnic al UTA-ei a analizat eșecul de la Ripensia și transmite că primul prilej de reabilitare e mâine. ”Venim după un joc mai puțin reușit la Timișoara, o prestație destul de dezamăgitoare. Noi, antrenorii, suntem dezamăgiți de ce s-a întâmplat pe teren, contrar a ceea ce discutasem în săptămâna premergătoare.  Acum ne așteaptă un meci extrem de greu, i-am văzut pe ACS Poli cu Luceafărul, întâlnim o echipă ambițioasă, ce mușcă din adversar și dă totul pentru fiecare metru de teren și fiecare minge. Atât prin ce exprimăm noi acum cât și prin ce exprimă ei, ca dăruire, și ambițiilor un meci UTA – Poli. Avem nevoie de o schimbare de atitudine”, e prefața lui Cristi Păcurar, antrenor secund UTA.

Lipsesc Coulibaly și Manea, iar Ciucur și Melinte sunt incerți, cu mențiunea că se speră că ambii vor fi buni de joc.

UTA – ACS Poli începe la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre de Instagram, Facebook și Twitter, vă ținem la curent cu momentele importante ale jocului.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri