Mâine, UTA – Chindia: ”Spirit, motivație, determinare”

/media/stiri/0/5/53/big/122394525_10160071070853942_5476852006483320876_o.jpg

Cu moral în creștere după reprezentația de la Mediaș, contra Sibiului, UTA vrea prima victorie pe teren propriu. Pe Arena Francisc Neuman sosește Chindia Târgoviște, în compania căreia arădenii au avut parte de câteva dueluri memorabile în trecutul apropiat.

”Toată lumea înțelege importanța meciului de sâmbătă, că trebuie să rămânem pe aceeași linie și, dacă vom fi peste nivelul spiritului, motivației și determinării pe care le-am avut la Mediaș, sunt convins că vom câștiga. Întâlnim o echipă extrem de disciplinată, cu jucători foarte muncitori, care știu să interpreteze foarte bine partitura trasată de Emil Săndoi.

Eu sper să fim lucizi, responsabili, să avem capacitatea de a pasa repede și de a dezvolta o construcție rapidă și să fim foarte atenți la apărarea preventivă în momentul în care pierdem mingea. Am foarte mare încredere în băieți. Indiferent de ce va alinia adversarul. Dacă vom fi bine noi – și sunt convins că vom fi – vom reuși să câștigăm toate punctele puse în joc”, a subliniat antrenorul utist Laszlo Balint.

”Un meci foarte greu, cu o echipă foarte bine organizată, nu au primit gol în ultimele trei meciuri și au două victorii consecutive, deci vin și cu moral. Dar dacă noi vom juca așa cum am făcut-o în ultimele 60 de minute cu Hermannstadt, cu acea ambiție și determinare, vom câștiga”, a punctat și puștiul Denis Rusu.

UTA – Chindia Târgoviște se dispută mâine, 24 noiembrie, ora 14:00, și se vede în direct pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Iulian Dima (București) – Alexandru Cerei, Gero Szabo (ambii Cluj Napoca). Rezervă: Lucian Țiții (Sibiu). Observator: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri