Mâine, UTA – Chindia. ”Victorie pentru moral bun la baraj!”

/media/stiri/0/3/753/big/burla_tanase_rosu.jpg

Gândurile tuturor arădenilor sunt îndreptate deja spre cele două jocuri care pot aduce promovarea, dar Laurențiu Roșu a atras atenția asupra importanței meciului UTA – Chindia. Tabăra arădeană îl vrea câștigat pentru un moral și mai bun la barajul ale cărui date se vor afla la sfârșitul acestei săptămâni.

”Sincer, nu mă gândeam că vom juca din nou meciuri de baraj, mă gândeam la promovare directă. Luptăm pentru șansa noastră și promovăm!”, a decretat Bogdan Burlă. ”Sigur că am fi vrut ca meciul cu Chindia să fie decisiv, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sperăm să ne bucurăm de o victorie, să avem moral pentru baraj, indiferent de adversarul pe care-l vom întâlni”, a adăugat apărătorul aflat în revenire de formă pe final de sezon.  

”Gândul ne zboară la baraj, dar până atunci trebuie să ne menținem forma fizică și sportivă, iar un meci oficial e binevenit. O să fie o partidă dificilă, căci cei de la Chindia poate vin să se răzbune pentru înfrângerea din tur”, a completat mijlocașul Ionuț Tănase.

UTA – Chindia se dispută mâine, la ora 14:00 și se vede la Digi și Dolce Sport. Pe www.uta-arad.ro precum și pe paginile noastre din rețelele de socializare vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului de pe stadionul șirian ”Otto Greffner”.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri