Mâine, UTA – CS Afumați: ”Concentrare totală!”

/media/stiri/0/4/112/big/uta_afumati.jpg

Etapa cu numărul XXVI regăsește echipa noastră în postura de gazdă pentru CS Afumați. Trupa ilfoveană are un sezon bun și s-a dovedit o ”nucă tare” în duelurile precedente.

”Cred că întâlnim echipa care a obținut printre cele mai multe penalty-uri în acest campionat, ceea ce demonstreasză că joacă ofensiv, ajung mult în careul advers și de multe ori au și acest avantaj. Ne-au pus probleme și în primul an, când am jucat pe ”Motorul”, au jucători tipici pentru zona din care provin - mingicari, tehnici, le place să joace și încă speră la locul 3. Punctul lor forte este omogenitatea. Din partea noastră e nevoie de concentrare totală”, sună prefața lui Cristi Todea.

UTA – Afumați se dispută duminică, 25 martie, de la 12:00. Meciul se vede în direct pe Telekom Sport, iar aici, pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre din rețelele de socializare Facebook, Instagram și Twitter vă ținem la curent cu momentele importante.

Vă reamintim că, în urma colaborării cu Ford, la sfârșitul meciului pe suporterii noștri îi așteaptă un Test Drive cu șase modele noi puse la dispoziție de compania Auto Technic. Participanții trebuie să aibă buletinul și permisul de conducere, ambele valabile.

Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Marian Truță, Alexandru Mihăilă (ambii Vâlcea). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Ioan Mureșan (Timișoara).

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri